Nieuws

Nieuws en communicatie naar ouders, schermers en sympathisanten van de schermclub verloopt momenteel vooral via onzeWhatsapp groep, Facebook groep en pagina. Maar we begrijpen ook dat niet alle schermers en hun ouders actief zijn op facebook. Daarom ziet u hier een samenvatting van het belangrijkste nieuws.

Italiaanse Avond 2019: 30 Jaar Jarnac!

Onze club mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen. En dat moeten we vieren.

Op Zaterdag 22-06-2019 Zal onze beruchte jaarlijkse Italiaanse avond doorgaan! Verwacht je aan een heerlijk pastabuffet en een gezellige avond boordevol entertainment.

Inschrijven kan via deze link, of via kaarten verkrijgbaar tijdens de training.

We zijn tevens nog op zoek naar vrijwilligers om de avond tot een goed einde te brengen. Voel je je geroepen? Schrijf je dan vlug in via deze link!

Limburgse schermbeker

Deze interprovinciale wedstrijd bestaat uit 6 manches, elk georganiseerd door een andere Limburgse Schermclub. Dit over de landgrenzen heen!

De Limburgse schermbeker is ontstaan uit een wil om onze schermers zo veel mogelijk ervaring op te laten doen tegen zo veel mogelijk andere schermers. En dit binnen een vriendschappelijke sfeer.

Het is de ideale wedstrijd om te starten, nieuwe banden te leggen, en te groeien in de wereld van het schermen.


Meer info hierover vindt u terug op https://www.schermclubjarnac.org/limburgse-schermbeker

LSB Leopoldsburg 2019

Volg deze link om de uitslagen te bekijken.

Italiaanse Avond 2018

Op Zaterdag 10-02-2018 Zal onze jaarlijkse Italiaanse avond doorgaan! Verwacht je aan een heerlijk pastabuffet en een gezellige avond boordevol entertainment.

Kaarten zijn verkrijgbaar gedurende de trainingen of via info@schermclubjarnac.org

We zijn tevens nog op zoek naar vrijwilligers om de avond tot een goed einde te brengen. Voel je je geroepen? Schrijf je dan vlug in via deze link! .